Bron Bijeenkomst

We bevinden ons allemaal in een veld. Dat kan het familieveld zijn, het organisatieveld, het kwantumveld, het morfogenetische veld, het collectieve veld, en uiteindelijk het Veld van de Bron, waar alles in opgaat. Welke naam je er ook aan geeft, elk mens kent in de diepte zijn missie.

Het universum geeft ons alle kansen om onze functie te vervullen. Iedereen heeft dezelfde taak: dat is gelukkig zijn en de liefde uitbreiden, ofwel het goddelijke (dat we zijn) te represtenteren.

Vaak zijn we zo verstrikt in allerlei drama’s, dat het besef van eenheid is geblokkeerd. Door onze opvoeding, de conditionering, de programmering, zijn we afgedwaald van onze kern. Dan denk je dat je niet goed genoeg bent. Je laat over je grenzen lopen, je durft geen neen te zeggen. Je doet alsmaar je best, zodat er toch van je wordt gehouden. We kennen het allemaal. Het zijn de dingen die je vroeg of laat opbreken.

Toch is alles met alles verbonden.  Zodra iemand zich afstemt op liefde en de moed heeft om te kijken naar wat er speelt, verandert de trilling. Dan kan een situatie zich opeens in een geheel nieuwe richting ontwikkelen. Iets wat vaak als een wonder wordt ervaren.

De moderne wetenschap, de kwantumfysica, heeft allang bewezen dat elke verandering in het veld een rimpeling veroorzaakt. Alles wat jij doet, heeft effect op het geheel. Wow, heb je enig idee welke macht jou is gegeven? Morfogenetische velden verbinden ons door ons bewustzijn. Het is een proces dat onafhankelijk is van ruimte en tijd. Daarom wordt, als iemand bijvoorbeeld iets vergeeft, het overal meteen gevoeld, ongeacht de afstand.

Al het liefdeloze moet ooit hersteld worden. Het veld komt in beweging. Dan kan het zomaar zijn dat mensen elkaar nader komen, dat een organisatie weer succesvol is, of dat er een groot inzicht ontstaat, waardoor alles weer in balans komt. Tijdens een retraite ga ik er vanuit dat jij al heel en genezen bent. De vraag is alleen: wat hindert jou om als zodanig te leven? Wat speelt je parten? Vaak hebben we er geen idee van, hoe verstrikt we zijn met bepaalde personen. Denk aan de ouders of voorouders. Maar ook een directeur die oneervol wordt ontslagen, kan een impact hebben in een bedrijf. Wat wil ziekte of een klacht je zeggen? Waar staat trauma ten opzichte van jou? Waar komt die moeheid, die burn-out, die depressie vandaan? Wat is er gebeurd? Hoe wordt er naar jou gekeken? Hoe kijk je naar jezelf?

We bevinden ons allemaal op een wegloze weg, waar we de denkbeeldige kloof tussen de Bron en onszelf, ongedaan mogen maken. Welke blokkades hinderen jou om zielsgelukkig te zijn? Welke angsten weerhouden jou om voluit te leven? Wat zit er in het onbewuste verborgen? Genees de oorzaak en het gevolg zal oplossen. Opeens is alles anders, lichter, zoveel fijner, meer verbondenheid, meer voeling met jezelf en je medemens.

En ja, dat jij heilig bent, volmaakt geschapen, dat je elke nanoseconde leeft en beweegt in volmaakte heiligheid. En toch is elke stap er één, op het pad van volledige herinnering van wie en wat je bent.  

Een bijeenkomst is een mix van voeling met je lichaam, korte meditaties, het opstellen van een thema, vergeving en healing. We laten de dingen vanzelf ontstaan, waarbij je elk probleem, of wat dan ook, kunt inbrengen. Heel het veld wordt hiermee opgeschoond, waarbij we alles uit handen geven aan de Hogere Macht. Dat doen we door met ons innerlijk licht heel de schaduw weg te schijnen. 

Een Bron Bijeenkomst gaat niet alleen om de herinnering van je eigen grootsheid, maar ook om samenzijn, gezelligheid, plezier, verbondenheid, dansen, genieten van heerlijk en goed eten, een geurende kopje thee of een glaasje wijn. Het gaat om menszijn en weten waarom je bent geboren.

Er is maar één persoon die jouw wereld kan verlossen. Dat ben jij. Al mijn kennis, kunde, ervaring, is een geschenk aan jou. Dan gaan we voorbij de horizon, naar de innerlijke vrede.

Kijk bij de agenda.

Locatie is in Heerlen of in Vlissingen.
We houden de groep bewust klein.

Voel je welkom.

Image

Fotografie: Mireille Kuster, lichtinbeeldfotografie.nl

Wie is Lilian Ferru?
Ik ben mijn leven lang al bezig met spiritualiteit, zingeving, metafysica, gezondheid en nondualiteit. Jarenlang heb ik lezingen, met wereldwijde sprekers, voor groot publiek georganiseerd in het toenmalige ‘Spiritueel Café Heerlen’. Ik heb honderden mensen gesproken, voor artikelen en interviews. Ontelbare boeken zijn gelezen, evenveel trainingen en workshops zijn gevolgd.

Toen mijn man Paul een ‘bijna dood ervaring’ had, veranderde alles. Hij bleek een healer te zijn, die contact heeft met Lichtwezens. Over mijn avonturen en inzichten zijn inmiddels negen boeken verschenen. Toen Paul begin 2021 terugkeerde naar zijn woningwereld, ben ik door alle lagen gezakt en kwam ik in de oneindigheid terecht, de stilte. Een intense transformatie.

Tags