Leven met het Licht aan

Leven met het Licht aan

Wat als je leeft met het licht aan? Is dan opeens alles geweldig met aan de lopende band eenheidservaringen? Dans je dan als een engeltje op de sterren? 

Nee, hoe meer jij jouw ware Wezen ervaart, hoe duidelijker je bent afgestemd op wat je wél en niet wilt. Dat betekent dat je waar nodig grenzen stelt, afscheid neemt van ongezonde relaties, en in staat bent om jezelf in eigendom te nemen.

In dit nieuwe boek vertel ik over mijn leven met Paul. Na een bijna dood ervaring heeft Paul contact met andere dimensies en nodigt hij Lichtwezens uit om zich met ons te verbinden. Spirituele groei biedt echter geen gemakkelijke uitweg uit pijnlijke situaties. Het kan juist de sleutel van de kelder aanreiken waar ik het licht mag laten schijnen. Het was pittig, maar de bevrijding die daarop volgt is het grootste geschenk in mijn leven. Ik maak je deelgenoot van hoe ik steeds meer afstand neem van versleten patronen en de pijn genees waar ik zolang in gevangen zat. Genezen is niet altijd leuk, maar wel noodzakelijk. Wie één is met de Bron, wordt zijn eigen bron van vervulling. Je geeft wat je te geven hebt, maar laat niets meer afdwingen of manipuleren.

Openhartig beschrijf ik het einde van mijn zoektocht. Wie leeft met het licht aan, leeft in waarheid. Dit boek is het touw zodat je niet verdrinkt in het moeras van drama’s en het brengt je rechtstreeks tot het inzicht dat alle liefde bij jezelf begint. Als de wonde is genezen is het leven een groot wonder!

Tijdens het schrijven ontstond er meer inzicht in het effect van de healings. Laag voor laag wordt afgepeld, waardoor er een intense voeling ontstaat met wie je werkelijk bent. Het gaat nog dieper dan ik had gedacht en uiteindelijk is daar de enorme bevrijding. Nog nooit ben ik zo blij geweest als nu.

Nu verkrijgbaar: www.piramidions.nl. 

Of bij bol.com of elke boekwinkel.

Prijs € 24,95 

Martien Kooy heeft de cover ontworpen en zoals altijd de essentie weten te pakken. www.mypc-it.nl

De foto is gemaakt door Sandra Beckers Fotografie.

Image
Tags